Underbara motljus

Jag som person är faktiskt ganska hård av mig. Ja faktiskt! Jag har tatueringar av döskallar på min arm, lyssnar på hårdrock och klär mig oftast i svart. Skinnkläder och trasiga jeans är en stor favorit i min garderob. Men när jag frågar min omgivning hur dom skulle beskriva min stil så får jag höra ord såsom mjukt, romantiskt, motljus och kärlek.

Hur går det ihop? Jo, det bor nämligen en liten hopplös romantiker i mitt hjärta och eftersom hon inte får synas till de yttre så visar hon upp sig själv i mina bilder och i min personlighet. Så jag må vara hård utanpå. Men innanför mitt skal ser du en tjej som tror på kärlek, som ler och skrattar hela tiden, som älskar att lära känna nya människor och som verkligen älskar det där magiska motljuset.

Så det var egentligen inte så konstigt att jag drog med mig Therese ut i eftermiddagssolen i Stockholm i fredags och jublade lyriskt över det fantastiska ljuset. Och Therese som också är en väldigt duktig fotograf visade att fotografer minsann kan vara både bakom och framför kameran. Vill ni veta mer om vad Therese är för person? Kika in hennes hemsida här.

2 comments
  • Josefine Bergqvist11 september, 2012 - 07:18

    Underbara bilder i motljuset!

  • Therese Winberg Photography11 september, 2012 - 09:41

    Ja, alla som gick förbi oss måste undrat när vi stod där och gottade oss åt ljuset. 🙂 Fina motljus!