energikick – ja tack!

Vi är nog många som har skapat egna projekt. Där man har planerat i månader, kontaktat fler människor än man kan komma ihåg, stressat runt som en yr höna, varit frågande kring om projektet ens kommer gå i hamn. Om man kommer lyckas eller om det blir en flopp.

Idén om en bröllopsworkshop i Sundsvall tändes under en after work i höstas, efter två eller tre öl. Jag frågade Benny Ottosson om han helt enkelt ville komma upp till Sundsvall och köra en workshop med oss norrlänningar. Det ville han. Redan där och då började planeringen. Jag blev värdinna för dagen och frågor som plats, konferenslokaler, modeller, kläder, marknadsföring och antal deltagare dök upp. Det fanns stunder då jag trodde att allt arbete var förgäves, att vi inte skulle fixa det. Men skam den jäveln som ger sig! Och många av er vet nog säkert att jag inte tillhör skaran som ger mig.

Tur var det. För igår gick vår bröllopsworkshop av stapeln. 11 deltagare, tre modeller, 1 lärare, 1 värdinna och ett hav av energi var gårdagens recept på en otroligt lyckad workshop. Jag gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen och bara njöt. Det var fantastiskt att få träffa alla fotografer som rest från Umeå, Dalarna, Stockholm, Kalmar, Hudiksvall och självklart från Sundsvall för att vara med oss. Galet. Roligt. Fantastiskt.

Ett STORT tack till alla deltagare för att ni gjorde dagen möjlig, till Eleganten i Sundsvall för att vi fick låna kläder och smycken, Södra Berget där vi höll till, våra fantastiska modeller Anna, Angelica och Andrew som ställde upp och blev fotomotiv till elva hungriga fotografer, och självklart, till fantastiska bröllopsfotografen Benny Ottosson för att du kom till Sundsvall och delade med dig av din kunskap.

Jag vill göra det igen. Tänk vilka bra idéer som föds på en afterwork.

 

1 comment
  • AnnHelen Karlsson13 september, 2012 - 12:48

    Snygga bilder och kul att även se lite behind the scenes…
    Tänk så skoj man kan ha om man samlar likasinnande tillsammans…

    Tack för en trevlig dag…:-)Både till dig, Benny och dina tre modeller….

    //AnnHelen