Fotograf MissJeni – Porträttfotograf

Lev i nuet - Minns för alltid

Hur går en porträttfotografering till?

En porträttfotografering hos mig handlar om livet. Om kärleken till sina barn, sin partner och framför allt till sig själv. Oavsett när ni vill föreviga era minnen i livet så finns jag där. 

Jag kommer inte be er att sitta still och le. Däremot kommer jag leka tillsammans med er. Vi skrattar, busar, kramas, pratar och låter er komma fram precis så som vardagslivet är. Spontant, oförutsägbart, härligt, kravlöst. Att ni sen kan titta tillbaka på bilderna förvarat i vackra produkter är bara en bonus. Jag finns i Sundsvall och spenderar en del tid i Västerås och Stockholm med jämna mellanrum. Självklart reser jag även till andra städer för att träffa er om ni vill. Varmt välkomna att boka in er porträttfotografering.

Läs mer om er investering här >>

”Vi är så glada som fått så fina minnen för livet. Jennie är en duktig tjej som vet vad hon gör. Kan starkt rekommendera henne. När man väl är där känner man lugnet, har roligt. Man bara är. Jag är så nöjd och ångrar inte en sekund att vi fotograferades av denna grymma tjej. Tack ännu en gång för dessa underbara bilder”

– Anna med familj, Hallstahammar

Mer inspiration:

Bloggen uppdateras lite för sällan, men där kan du hitta massor med inspiration och bilder från tidigare fotograferingar. 

Läs bloggen här >>

Investering:

Vid bokning debiteras 1200:- via faktura och inkluderar förberedelser, fotografering, redigering samt bildvisning.

Läs mer om mina priser här >>

Lås oss vara sociala:

Häng med bakom kameran, få tips och inspiration
och lär känna mig lite mer.

www.facebook.com/FotografMissJeni
www.instagram.com/missjeniphoto