Stepping out from one life – Stepping in to another

Helena om hennes gravidfotografering:

"Tusen tack för en fin stund tillsammans❤️ Ord är egentligen överflödiga när man får se bilderna vi tog, de säger redan allt! Kan varmt rekommendera dig som fotograf, man kände knappt att det var minusgrader med värmen du spred."

Hur går en gravidfotografering till?

Stort grattis till er graviditet och vad roligt att ni är intresserade av att föreviga denna resa. Tid med familjen kommer alltid i första hand. Den kärleken är så stark redan vid första tecknet man får från sin bebis. Tillsammans kan vi fånga den stunden och behålla den för alltid.

Hör av dig i god tid innan ditt beräknade datum för att boka din fotografering. Jag har många smultronställen som är perfekta att fotografera på och tillsammans hittar vi en plats som passar just er. Har ni något eget ställe som betyder mycket för er så kan det bli en fin symbolisk plats att ha fotograferingen på.

Denna upplevelse är till för er, jag finns här hela tiden som bollplank för frågor och funderingar så att ni känner er helt trygga inför fotograferingen.

Boka nu!

Fyll i formuläret längst ner på sidan för att boka in er gravidfotografering.

Upplevelsen

En fotografering hos mig handlar mer om er än om kameran. Vi skrattar, pratar och lär känna varandra under tiden som vi tillsammans skapar vackra minnen för livet.

Det lilla extra

Vill du unna dig själv det lilla extra så har jag ett tätt samarbete med Mathilde på Beauty By Tilde som är en fantastiskt duktig makeup- och hårstylist som tar hand om dig på bästa sätt.

Kläder

Vet du inte vad du ska ha på dig? Ingen fara, jag har ett urval av vackra klänningar och matchande set till eventuella syskon som ni kan låna utan extra kostnad.
Se mitt utbud av klänningar här >>

Pris: 1200kr inklusive:

Lån av kläder, 1h fotografering, redigering samt 1h bildvisning. Under bildvisningen beställer ni sedan de produkter som ni är intresserade utav.
Läs mer i prislistan här >>

Isabelle om hennes fotografering:

"Tusen tack för en fantastiskt rolig dag. Ser så himla mycket fram emot att se bilderna! Den bilden som du la upp är helt fantastisk. Nästan att man inte kan förstå att det är en själv på bilden. Jätte roligt att fota med dig, du är verkligen så grym! När man ser resultatet så glömmer man bort hur kallt det var, nästan som en förlossning, ont som attans gör det, men sekunderna efter glömmer man bort det för de är så fantastiskt!"

Dorion om hennes gravidfotografering:

"Det var verkligen minnesvärt att föreviga sista tiden av graviditeten, att få med kärleken på bild är Jennies expertområde."

Boka er gravidfotografering här