Redo att fånga livet?

Fantastiskt, varmt välkomna att höra av dig så bokar vi in en fika för att lära känna varandra bättre. Jag svarar alltid inom 24h. Har du inte fått svar innan dess så kan mitt eller ditt meddelande ha hamnat i skräpposten eller cyberspace berömda svarta hål. Prova i så fall igen.

Jag nås på jennie@fotografmissjeni.se

Jag ser fram emot att höra från dig och fånga din resa genom livet.

Andra kollegor i branschen:

Salong Barock - Sundsvall

Dorion möter dig alltid med ett leende. Hon är lyhörd för dina önskemål och får dig att känna dig helt trygg. Letar du efter en makeup- och hårstylist i Sundsvall så kan jag varmt rekommendera att kontakta Dorion.

Se mer från Dorion:
www.salongbarock.se
www.instagram.com/salongbarock

Eleganten - Sundsvall

Hos Eleganten välkomnas du av Jane som är expert på bröllopskläder. Hon vägleder dig genom ett stort utbud av märken från världens ledande agenter och designers. Jane är lyhörd och hjälper dig hitta den perfekta outfiten för just er bröllopsdag. 

Se mer från Eleganten:
https://www.eleganten.se
www.instagram.com/eleganten060/

Beauty By Tilde - Stockholm

Mathilde är en människa som man gillar direkt. Hon är ödmjuk och lättsam, pratglad och har ett öga för detaljer. Dessutom är hon en fena på att framhäva ditt bästa jag utefter dina önskemål och egna förslag. Letar du efter en makeup- och hårstylist så kan jag varmt rekommendera att kontakta Mathilde.

Se mer från Mathilde:
www.beautybytilde.se
www.facebook.com/bytilde

Zäta - Stockholm

Zäta designar vackra brudklänningar med hjärta och miljö i åtanke. Här kan du hyra, köpa eller skräddarsy din brudklänning där miljö och hållbarhet är en naturlig del, utan att tumma på kvalitén. Förutom deras kunskap att skapa vackra brudklänningar så får du ett varmt bemötande och stort engangemang i att ge dig en härlig upplevelse genom hela processen.

Se mer från Zäta:
www.zatasomnad.se
www.instagram.com/z.a.ta

De senaste inläggen: