Videograf – Fotograf MissJeni

En bild säger mer än 1000 ord. En film säger allt.

Ja, jag är den där bröllopsfotografen som har fler strängar på min lyra och kan både fota och filma. Jag är även ganska ensam i Sverige om att erbjuda fusion filmer. En blandning av rörligt och stillbilder i en och samma film. Det bästa av två världar. 

Valmöjligheterna är därför väldigt många. Är ni nyfikna på hur jag kan hjälpa just er? Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.

Nedan ser ni mina populäraste paket. Självklart kan jag även hjälpa er att skräddarsy ett paket som passar just er om ni har andra önskemål.

5h - 25.000:-

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering med film under 5 sammanhängande timmar på bröllopsdagen samt en färdig film med musik på minst 10 minuter som levereras på usb-minne

8h - 32.000:-

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering med film under 8 sammanhängande timmar på bröllopsdagen samt en färdig film med musik på minst 10 minuter som levereras på usb-minne.

12h - 42.000:-

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering under 12 sammanhängande timmar på bröllopsdagen, en färdig film med musik på minst 20 minuter samt en trailer som kan skickas till familj och vänner.

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Sundsvall tillkommer boende- samt resekostnader. Vid bokning av 12h så ingår reseersättning inom Sverige.

"Tack för en superfin film och ett kalasbra jobb med allt! Vi är som vi nämnt väldigt nöjda med allt du har presenterat och du har varit jättehärlig att ha och göra med, så tack tack tack till dig!"
- Andrea & Teo
Bröllopsfilm, Åre 2021
"Hi Jennie. I just wanted to send a few lines and say that we have seen our film now. It was really wonderful and we are so happy that we decided to film parts of the day even if it was the last moment. You are really super talented and both Craig and I have repeatedly said how nice it was to have you there during the day because it just felt like that you added to our joy. Hugs Maria"
- Maria & Craig 
Bröllopsfilm, Stockholm / Dalarö 2016
"Wow, wow, wow, jag har inga ord. Filmen är fantastisk. Du är otroligt duktig. Vi är överlyckliga"
- Decirée & Kristoffer Destination Wedding, Spanien 2016, Fusion Film

Jag är videografen för er om:

Ni vill ha något unikt.

Ni gillar att fånga ögonblicken precis som de är.

Ni vill ha det bästa av två världar utan att behöva leta på flera ställen.

Ni gillar att skratta och njuta av nuet.

Ni gillar överraskningar och det lilla extra.

Passar vi för varandra? Boka in en kostnadsfri och förutsättningslös fika så vi kan lära känna varandra lite mer. 

Filmar du annat förutom bröllop?

Självklart kan jag även hjälpa till att filma andra härliga stunder i livet. Kontakta mig så skräddarsyr jag ett paket för just era önskemål. Inget är för stort eller för litet. Jag är bosatt i Sundsvall men reser mer än gärna tvärs över landet, eller utlandet för den delen.