varning för hål i tänderna!

Jag vill börja med att varna känsliga tittare för att detta inlägg kan bidra till hål i tänderna. Ja det är sant. Har ni inte borstat dom ordentligt så är chansen ungefär 99,9 % stor att Isabels söta leende får dina tänder att ge vika. Och om dom klarar sig så kommer nog ditt hjärta garanterat att smälta när du ser hur stark syskonkärleken mellan Isabel och hennes storasyster Alicia är. För att inte tala om de ursnygga föräldrarna Jessica och Tobias. My god. Det syns att deras barn fått det bästa gener från båda två.

Så när jag åkte till Hallstahammar och fick gosa med Isabel så funderade jag helt allvarligt på att sno med mig henne hem. Jag gav till och med förslaget till Jessica som flinade lite åt mig och skrattade bort det. Inombords tänkte jag ”jodu, vänd bort ryggen två sekunder och jag tar Isabel under armen och springer”. Nu kanske ni tror att jag är lite galen. Och hade det inte varit för att Jessica och Tobias är barndomskompisar till mig och att vi hängde tillsammans hela dagarna under tonåren så hade jag nog själv tänkt att jag var lite galen. Men vad ska man säga. Titta på bilderna nedan så förstår ni.

Och tack Jessica och Tobbe för att jag fick vara med er (igen) och föreviga ett till dop i er familj. Och Tobias heter egentligen något annat. Eller nej, han heter Tobias, men jag kallar honom för något annat. Men snäll vän som jag är, så håller jag det för mig själv.

 

2 comments
  • Fotograf Laila Villebeck5 september, 2012 - 07:10

    Superfint Jennie!
    Får se vad tandläkaren säger när jag ska dit… Hann inte borsta tänderna innan jag tittade på bilderna 😮

  • YourCloset8 september, 2012 - 11:30

    Bilderna är helt fantastiska! Den med Alicia och Isabel på filten skrattandes, jag dör!