Tips inför en fotografering

Här får du mina bästa tips inför en fotografering hos mig. Jag får ofta frågor om vad man ska tänka på när man bokar en fotografering hos mig. Du går till jobbet varje dag, du kokar kaffe per automatik och skulle kunna göra det i sömnen om någon bad dig. Du vet vad som väntar när du kommer hem. Ofta handlar det om att man vill föreviga stora händelser i livet, som bröllop, graviditet eller välkomna bebis till världen. Så jag hoppas att mina tips inför en fotografering hjälper till med förberedelserna. Alla fotografer jobbar olika så dessa tips är utifrån hur jag jobbar för att ge er en så fin upplevelse som möjligt.

Jag och min familj går till en fotograf en gång om året för att kunna se tillbaka på hur framför allt vår son utvecklas från år till år. Det har blivit en tradition och en härlig stund som vi har tillsammans. Det kan vara lite pirrigt, lite nervöst att gå till en fotograf, just för att man inte riktigt vet vad man kan förvänta sig. Så läs gärna igenom mina tips inför en fotografering här nedan som förhoppningsvis gör att ni känner er lite mer avslappnade.

Om ni har någon fråga som inte tas upp så tycker jag det är väldigt trevligt med en fika och pratar gärna mer med er om hur ni vill ha just er fotografering. Jag finns till för att hjälpa er så tveka inte att kontakta mig. Jag finns baserad i Stockholm men tycker det är lika kul att upptäcka nya platser runt om i vårt avlånga land. Maila info@fotografmissjeni.se för att få veta mer.

Priser för porträtt hittar du här >>

Priser för bröllopsfotografering hittar du här >>

Priser för film hittar du här >>

Priser för gravidporträtt hittar du här >>