Bengaliskt bröllop i Stockholm

Det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge. Om ni vill ha tips på att få saker gjorda om ni jobbar hemifrån; stäng in er en förmiddag när det regnar och kör bara. När ni är klara öppnar ni dörren igen och har ni tur, som i mitt fall, så är lägenheten städad och tvätten i garderoben. Bättre timing har jag nog aldrig lyckats med tidigare. Men det är också tack vare min rastlösa sambo som jag nu äntligen kan visa er fusion filmen från Anaga och Fredriks magiska bröllopsdag. Och det har jag väntat länge på att få göra. Med mig hade jag Lotta från MayaLee Photography som min second shooter och högra hand.

Jag brukar försöka smälta in så gott jag kan så jag inte syns för mycket i minglet. Men jag tänkte nog inte hela vägen i valet av min svarta klädsel när brudparet lyste upp Stockholm den gråa novemberdagen i vackra färger och utsmyckningar. En dag då två kulturer möttes och firade kärleken tillsammans. Så ja, det kan hända att det dyker upp en fotograf under filmens gång. Så låt oss se om ni som planerar bröllop 2018 kan hitta mig? Maila i så fall till jennie@fotografmissjeni.se och skriv vart i filmen ni ser mig så bjuder jag på samma antal i rabatt om ni bokar mig som er videograf på ert bröllop. Ser ni mig en gång så får ni 10% rabatt, ser ni mig två gånger blir det 20% och så vidare.

Ett stort tack till Anaga och Fredrik för att ni gav oss ert förtroende att dokumentera er stora dag!

Trailer Fredrik & Anaga from Jennie Johansson on Vimeo.

fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-1 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-2 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-3 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-4 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-5 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-6 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-7 fotografmissjeni-angafredrik-bengalisktbrollop-8 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-9 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-10 fotografmissjeni-anagafredrik-bengalisktbrollop-11