Gravidfotografering i Hammarby Sjöstad

Jag har varit i Stockholm många gånger innan vi flyttade hit. Min mamma bor på vackra Dalarö och min tvillingsyster i Fruängen. Jag har även varit på många andra platser runt om i Stockholm och fotat såväl bröllop som familjer och jag förundras alltid över hur vacker staden är. Men jag har aldrig riktigt känt mig ”hemma”. Nu bor vi här och vi trivs bra. Jag kan till och med hjälpa andra vilsna själar att hitta rätt (om dem lyckas fråga mig när jag är på väg hem från jobbet eller hemma). Men så fick jag kontakt med Katrin och Lars som ville föreviga deras resa till att bli förstagångsföräldrar med en gravidfotografering.

Dem bor i Hammarby Sjöstad och där hade jag hittills aldrig varit. Bara det här med att man kan åka båt dit gav mig ett bra första intryck. Och sedan gick jag i hamn vid Luma bryggan. Där och då funderade jag över om ”kärlek vid första ögonkastet” även kan innefatta ett ställe. Trots att det hängde regn i luften och vinden blåste kallt så var miljön så vacker att jag glömde bort det andra. Och Katrin och Lars värmde med sin närvaro och kärlek för varandra. På väg hem igen var jag kär. Kär i Katrin och Lars och kär i Hammarby Sjöstad.

gravidportratt-fotografmissjeni-stockholm-1 gravidportratt-fotografmissjeni-stockholm-2 gravidportratt-fotografmissjeni-stockholm-3 gravidportratt-fotografmissjeni-stockholm-4