Rasmus smash the cake

Om man tycker att tiden går fort i vanliga fall så rusar den fram i samma stund som du blir förälder. Jag har svårt att ta in att det är snart fyra år sedan som vår son föddes och kom till oss och gjorde vår familj komplett. Jag lyfte upp honom i famnen senast idag och vaggade honom precis som när han var bebis. Visserligen tyckte han det var jätte roligt tog det hela som en tokig lek. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev nostalgisk. Varje dag tittar jag igenom bilder från när han var liten och fram tills idag bara för att i ett kort ögonblick kastas tillbaka till bebistiden och stanna kvar där en liten stund till. Min son får mig ganska snabbt tillbaka till nuet igen genom att utbrista ”Men mamma, jag är en stor pojke nu”.

Jag gissar att det är därför jag fastnade för fotografering från första början. För att man kan stanna tiden. Och det är en stor ära att få göra det åt er, mina kunder. Så att ni alltid kan titta tillbaka i backspegeln och minnas era händelser i livet. Därför blir jag lite extra glad när jag åter får förtroendet flera gånger om. Rasmus var och hälsade på i min hemmastudio i Stockholm i början på April för att fira sin första födelsedag med en smash the cake-fotografering. Innan dess sågs vi för hans nyföddfotografering, före det när han låg i magen. Och backar vi bandet lite längre så har hans storasyster varit hos mig precis under samma perioder. Att få följa en familj som växer. Vilken lycka. Och Rasmus tyckte det var otroligt roligt att hänga med mig en stund. Och äta tårta såklart. Som föresten var riktigt god.

rasmus-1 rasmus-2 rasmus-3 rasmus-4 rasmus-5 rasmus-6 rasmus-7