Teens just wanna have fun

Det finns vissa dagar då jag känner mig som ett barn igen, då barnasinnet tar över och jag fnittrar lite förväntansfullt hela dagen. Idag är en sån dag, min födelsedag. Trots att jag blir 27 år och räknas som vuxen så kan jag inte låta bli att bli lite extra barnslig på min födelsedag. Jag ställer till med kalas och bjuder hem mina nära och kära på fika och självklart tårta. Jag blåser upp ballonger och blåser ut serpentiner över bordet. Leendet blir lite extra stort när det plingar på dörren och jag får tillbringa tid med de som betyder allra mest.

Julafton är en annan sådan dag. För kom igen. Vem blir inte glad av kalle ankas jul, massa god julmat, julklapparna (att både ge och få) och spendera tiden med människor man älskar mest av allt. Det säger ju sig själv. Samma sak är det med tonåringar. Dem vill vara vuxna, coola och tuffa. Samtidigt som dem vill fnittra, prata hemlisar, flumma och bara ha roligt. Och oavsett ålder så är det ju faktiskt det livet handlar om. Att ha roligt.