Boys will be boys

Min karl jobbar som lastbilschaufför och går runt i skitiga arbetsbyxor oftare än kostymbyxor, skitiga händer och orakad. Som en typisk stereotyp till karl helt enkelt. Vid första anblicken kan man inte tro att han bryr sig speciellt mycket om hur han ser ut. Men det gör han. Visst, han står inte i timmar framför spegeln eller har samma beslutsågren inför klädvalet som jag har. Inte heller frågar han ”ser jag tjock ut i det här” och tittar på mig med en medlidande blick. Men det betyder inte att han inte bryr sig, eller att han inte är precis lika nojjig som jag är när det gäller att stå framför kameran.

För självklart vill även karlar ha fina bilder på sig själva. Oavsett hur mycket dom säger att dom inte bryr sig. Killar är ju ändå killar.

2 comments
  • Lisa Nygårds4 april, 2013 - 10:46

    Härliga bilder! Hade faktiskt INTE tippat på lastbilschaffis direkt när jag såg din karl. 😉 Vi borde nog uppmärksamma männen lite mer så dom får fina och trevliga bilder på sig oxå, och inte bara vi tjejer/kvinnor.

  • admin4 april, 2013 - 11:42

    Det tycker jag absolut vi ska göra 😀