Att se den där gnistan komma fram

Jag tycker det är otroligt kul att lära ut. Att bidra med det jag kan och förhoppningsvis ge lite vägledning och stärka någon annan som har fastnat längs vägen. Jag vet själv hur svårt det är att komma loss från sin osäkerhet, från att inte hitta inspiration eller från att inte nå till den bilden man ser i huvudet och få samma bild i kameran. Jag har varit där. Och därför ger det mig så mycket att hålla personliga workshops, där all fokus ligger på dig som elev, vad du behöver för att komma vidare.

Idag hade jag Kjelle från Stockholm hos mig under hela dagen som kände att han hade svårt att komma vidare i sitt fotograferande. Och det var så otroligt roligt att se honom lysa upp under dagen ju mer han tog till sig av kursen. Det finns inget roligare än att se en annan person utvecklas och hitta tillbaka till glädjen för att fota igen.

Tack Kjelle för en rolig dag! Och tack Jenny, vår modell för dagen.

Vill du gå en egen personlig workshop hos mig? Kontakta mig på info@fotografmissjeni.se för mer information.