kämpa för kämparna!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det finns inget som ligger närmare hjärtat än att få hjälpa människor och framför allt barn. Barn som kämpar varje dag mot cancer. Som trots sin sjukdom fortsätter vara barn som leker, skrattar och smittar av sig av sin energi till andra.

Jag kommer aldrig glömma mitt möte med Malva och hennes familj som jag fotade genom Essence Vitae Project. Tyvärr förlorade hon sin kamp. Men hennes glädje spred sig i rummet och gick rakt in i hjärtat. Hennes underbara familj bestämde sig för att fortsätta kämpa för andra barn som fortfarande är i sitt livs kamp. Därför startade dom kämparnas dag. Förra året var första året som kämparnas dag gick av stapeln och den 27:e april är det dags igen.

En dag som är fylld av aktiviteter för alla åldrar bland annat ponnyridning, uppträdanden, godisregn och lotterier med fina vinster och pengarna som samlas in under dagen kommer gå till barncancerfonden. Jag kommer finnas på plats dels för att fota eventet men också för att fota familjer i en mini-session. En mini-session kostar 150kr och 50kr går till insamlingen till barncancerfonden. Ni väljer ut er favoritbild på plats och får den levererad högupplöst digitalt. Ni kan läsa mer om dagen här (länk)! Så passa på att ta en bild med era nära och kära och samtidigt bidra till forskningen för cancer!

Så ta med dig hela familjen till kulturhuset folkets park  i Köping den 27/4-13 och kämpa för alla barn som kämpar mot cancern. Tillsammans gör vi skillnad!