Stanna tiden en stund

I nio månader har ni längtat, väntat och burit på den värdefullaste gåvan en familj kan få. Ert barn. Äntligen får ni träffa personen som vuxit inne i magen och som småningom kommer kalla er för mamma och pappa. Den lilla personen vet inte om det ännu. Men det kommer gå fort. Från att ni kommit hem från BB kommer livet börja rulla på snabbare och snabbare. Vardagen tar form och ni bygger upp en ny familjesituation utan att tänka på det själva. Besöken avlöser varandra, alla vill se det lilla miraklet. Helt plötsligt står ni där och firar ett-årsdagen och tänker ”vart sjutton tog tiden vägen?”.

Jag vet, jag har varit där själv.

Men stopp. Stanna tiden en stund. Andas.

Kom ihåg tiden då ert barn var alldeles nyfödd. Hur liten och skör han eller hon är. Den första tiden går snabbt. Med en nyföddfotografering kan ni stanna tiden och blicka tillbaka och minnas de allra första dagarna som föräldrar till ert barn. Ta vara på den stunden. Föreviga den.

Wiggo och hans mamma gjorde just det. När han var 7 dagar gammal fick jag äran att ta hans första nyföddporträtt. Tänk er när Wiggo blir äldre och får se dessa bilder. Magiskt.

wiggo wiggo2 wiggo3 wiggo4