Ju fler desto roligare!

Jag kommer från en stor familj. Med 7 systrar och 8 syskonbarn (snart 9) så har man alltid någon att vända sig till när man vill prata, någon att busa med när man vill leka och någon att be om barnvakt när man har det behovet. Man är aldrig ensam helt enkelt. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag var när jag var liten. Men jag gissar att jag och mina systrar höll igång våra föräldrar varje dag. Det är lite så vi jobbar fortfarande.

Jag tillbringade en vecka i Sundsvall under mitten på september och fick träffa många familjer i olika antal och alla lika härliga. Den första familjen bestod av fem barn, den äldste sonen kunde dock inte närvara under fotograferingen då han bor på annan ort. Men de andra fyra såg till att jag fick jobba hårt under vår timme tillsammans. Med åldrar mellan 3 och 12 år så vet man aldrig vad som kommer att hända. Men här möttes jag av en härlig blandning av känslor som jag hoppas speglar familjens personlighet och gemenskap. Och framför allt deras kärlek.

olsson-1 olsson-7 olsson-3 olsson-4 olsson-5 olsson-6

1 comment
  • Theres4 oktober, 2014 - 09:45

    Tack så mycket för en härlig upplevelse för hela familjen!