Porträttfotografering i Stockholm – Kärleken är

När jag började fotografera så var det mest blommor, insekter, dagg på gräset eller regndroppar som var mina motiv. Jag gillade att komma nära det som ögat inte såg vid första anblicken. Det fanns något där som jag ville lyfta fram. När mina motiv sedan fick ben och började gå, prata och skratta så blev det egentligen ganska ytligt. Fint. Men ganska uppenbart. Så istället för att säga åt mina kunder att le, så vill jag få er att le. Istället för att säga ”jag älskar dig” så vill jag att ni visar det. Istället för att tänka på mig, vill jag att ni ska tänka på er. Det ska kännas. Känslor som egentligen inte syns vid första anblicken, vill jag visa. För kärleken är vacker. Den är djup och den är gränslös.

Sanna och Simon kom till Stockholm och gav mig förtroendet att hänga med dem en stund, få komma in på djupet i deras relation, föreviga och visa hela världen deras kärlek. Så ärligt, öppet och ödmjukt. Utåt sett är jag en porträttfotograf. Men inuti är jag en storyteller. Tack Simon och Sanna för att ni öppnade era hjärtan för mig och för alla andra. Kärleken är.

2 comments
  • Sanna Ek14 december, 2017 - 08:47

    Tusen tack fantastiska du. Värdefulla bilder för oss! Så nöjda! Och såklart en mysig stund. Tack tack tack! 

  • missjeni20 december, 2017 - 08:33

    Tack till er fina ni, det var en ära. <3