Ellie – Gravidfotografering i Västerås

Det bästa med att vara fotograf är att min arbetsplats befinner sig precis där du vill att den ska vara. Jag må vara bosatt i Stockholm men hela världen är min studio. Och det möjliggör att jag får träffa så många härliga människor och det är en enormt stor ära när ni släpper in mig på djupet och låter mig vara delaktig i ert liv för en stund. Att jag får vara med och berätta er story. I somras åkte jag till Västerås och träffade min vän som väntade och längtade efter sin son. Han är här nu och nu är det jag som längtar efter att få träffa honom.

Minnena från vår dag på ängen, precis utanför deras bostad som de själva har byggt, med blomsterkrans i håret som hennes mamma band ihop och överraskade henne med, kommer för alltid att påminna om starten på deras nya liv tillsammans. Livet som föräldrar. Tack Ellie för att du gav mig ditt förtroendet att föreviga dina gravidporträtt.

Smink & Hår: Beauty By Tilde

Vill du boka in en fotografering? Välkommen att kontakta mig så pratar vi mer.

2 comments
  • Blue E15 oktober, 2017 - 06:36

    Så vackra bilder! Den första stående på ängen med blommorna i handen är helt fantastisk

  • missjeni16 oktober, 2017 - 07:43

    Tack snälla siss, den är min favorit <3