Livet med en ny familjemedlem

När familjen växer består dagarna av sömnbrist, blöjbyte, matpauser och massa gos. En bubbla av kärlek tar sig form och man glömmer bort vad man gjorde innan. Och om man trodde att tiden gick snabbt innan man fick barn så får man uppleva hur dagarna springer förbi i full fart. Fråga mig (eller vilken småbarnsförälder som helst för den delen), jag påbörjade det här inlägget imorse och nu har jag tid att publicera det, sådär 12 timmar senare. Så glöm inte bort att stanna upp ibland och andas. Ta in stunden här och nu och välkomna ert nya liv som föräldrar. Det är en fantastisk resa ni kommer göra tillsammans. En resa genom livet.

En mulen höstdag åkte jag hem till Ellie och Mattias i Västerås, precis som jag gjorde i somras, men denna gång för att träffa deras prins för första gången. Sist jag såg dem så låg Will fortfarande i sin mammas mage, ni kan se bilderna från gravidfotograferingen här.

Det är en ära att få följa en familj så nära inpå något så fantastiskt som ett nytt liv innebär. Från gravid- till nyföddfotografering. Det blev en mysig stund tillsammans med Ellie, Mattias och Wills morföräldrar som också var med. Det är något jag varmt kan rekommendera. Samla hela familjen, stora som små på två eller fyra ben och fira ert mirakel. Välkommen till världen Will. Du har många runt om dig som älskar dig.