Gravidfotografering i Stockholm

En solig vinterdag i mars fotade jag Helenas gravidporträtt. Man kan vid första tanken fundera om det är för kallt att boka en gravidfotografering utomhus under vintern. Just denna dag hade vi tur med vädret och temperaturen hade gått från -14 och blåsigt några dagar innan till -5 och vindstilla och solen gav lite extra värme. Men jag tar alltid med mig värmepåsar och filtar för att hålla uppe temperaturen under tiden vi fotar. Fotograferingen håller på i cirka 45 – 60min inklusive pauser där vi värmer oss och förflyttar oss mellan olika platser. Ljuset på vintern är väldigt mjukt och fint vilket ger bra förutsättningar för din gravidfotografering. Skulle vädret verkligen inte vara på vår sida så bokar jag kostnadsfritt om ert datum till en annan dag. Det är viktigt för mig som fotograf att ni får rätt förutsättningar för er upplevelse.

Vi kommer tillsammans överens om plats att vara på. Kanske har ni något smultronställe som betyder mycket för er? Jag lägger ner mycket tid på att hitta fina miljöer så vill ni ha tips på ställen så har jag många favoritplatser som fungerar jätte bra oavsett årstid. Helena bar en klänning som finns att låna från mig så du som kund behöver inte tänka på vad du ska ha på dig. Jag har ett urval av klänningar som passar alla storlekar och fyller kontinuerligt på med nya modeller. Klicka här för att se de klänningar som finns att låna >>

Jag utgår från Stockholm men reser mer än gärna för att föreviga er längtan efter en ny familjemedlem. Vill du också boka en gravidfotografering hos mig så kan du läsa mer om hur jag jobbar samt se priser genom att klicka här >>

Helenas egna ord om sin gravidfotografering:
”Tusen tack för en fins stund tillsammans  ord är egentligen överflödiga när man får se bilderna vi tog, de säger redan allt! Kan varmt rekommendera dig som fotograf. Man kände knappt att det var minusgrader med värmen du spred”