Bevara dina minnen i vackra album.

Ett album skänker inte bara glädje här och nu, utan även i flera generationer framöver. När ni kommer till mig för att föreviga era minnen på bild så handlar det inte bara om själva fotograferingen. Både före och efter sker det största jobbet. Först lär vi känna varandra vilket bidrar till att vi har en härlig stund tillsammans under vår fotografering. Men det är resultatet som räknas. Mitt jobb handlar inte bara att se till så att ni alltid kan minnas tillbaka till olika händelser i livet. Mitt jobb handlar mycket mer om hur ni kommer minnas dem. Jag förstår att digitala bilder i en digital värld är önskvärt. Men det är något alldeles speciellt att se sina minnen i fysisk form och för att få det bästa av två världar så ingår det alltid digitala filer vid köp av mina produkter. En investering som kommer följa med er hela livet.

Samtliga produkter hos mig väljs noga ut av leverantörer där jag vet att kvalité och hållbarhet står i fokus. Produkter som är gjorda med hjärtat för hjärtat. Mina album är ett exempel på en sådan produkt. Detta album med linneomslag är ett perfekt alternativ för porträttfotograferingar och ni behöver inte stå och välja mellan olika tillval eller färger. Det här är ett album som kommer i sin renaste form med sina 20x20cm och rymmer från 10 upp till 100 uppslag (!!). Sidorna är flexibla och återgår till sin ursprungliga form när man böjer dem.

Vill man så går det självklart utmärkt att uppgradera till en Artbook som innehåller fler valmöjligheter vad gäller omslag, storlek, tjockare papper och där ingår även en matchande box att förvara albumet i. Samtliga album beställs från QT albums som jag har samarbetat med länge just för deras höga kvalité och noggrannhet. Vid köp av album ingår även en livstidsgaranti för produktionsfel. Allt för att ni ska känna er trygga med att ni får det bästa av det bästa.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att boka in er fotografering och tveka inte att kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa er med era minnen.