när hela världen snurrar

Jag tror det var för fyra dagar sen som jag fick en känsla av att världen snurrade runt runt runt. Men jag la ingen avancerad tankeverksamhet på det där och då utan tog mig igenom dagarna som man alltid gör. Jobbar, äter, umgås med sambon, promenerar med hund, jobbar, dricker té och sover. Men i onsdags kände jag den där världen som snurrade mer tydligt. Ibland gick det så fort att jag till och med tappade balansen trots att jag stod rakt upp.

Knepigt. Det hade varit väldigt lätt att skylla på Oskar, 8 dagar gammal, som charmade mitt hjärta vid första ögonkastet. Inte konstigt att jorden snurrade när man såg på honom. Men det visade sig vara ett lågt blodtryck som lever loppan innanför pannbenet i samband med brist på vatten.

Men oavsett hur mycket vatten jag än drack. Bebissjuk blev jag i alla fall av att umgås med Oskar.

4 comments
 • Lina21 september, 2012 - 11:38

  Jag är också bebissjuk! Och dessa bilder gjorde det inte bättre! Gud så fint och stämningsfullt! 🙂 Underbart!

 • Fotograf Viktoria Wigenstam21 september, 2012 - 12:25

  Åh så söt! 🙂 Underbart!

 • Sofia Montaigne21 september, 2012 - 01:29

  Sååå fina bilder. Vad duktig du är!

 • Elin23 september, 2012 - 11:49

  Åhh, fantastiskt fina bilder!!!!