ett nytt kapitel skrivs

Det är fantastiskt vad livet har att erbjuda. Man vet aldrig hur morgondagen kommer se ut förrän man är där. Hade någon sagt till mig för tio år sedan att jag skulle bo i Sundsvall, vara sambo och förlovad, äga en lägenhet, två katter, en hund och ha en släng av norrländska i min dialekt så hade jag nog trott att den personen var lite galen. För inte skulle väl jag flytta från Västmanland? Och att vara fotograf på heltid. Den tanken fanns inte ens för tio år sedan. Men likväl står jag här idag.

Egen företagare. Egen lägenhet. Förlovad. Två katter och en hund. I Sundsvall.

Under fem år har Sundsvall varit mitt hem. Som gett mig möjligheten att bygga upp mitt företag. Här fann jag även mitt livs kärlek. I med och motgång har Sundsvall format mig från den blyga, söta tjejen som kom hit 2007 för att plugga, till den självsäkra hårdrockaren som blev egen företagare på heltid. Ni hör ju. Är det ens samma person jag pratar om? Kan en stad verkligen bidra med så mycket? Ja. Sundsvall har länge varit mitt hem. Jag åkte ofta och hälsade på familjen i Västerås. Men jag åkte alltid hem till Sundsvall.

Tills nu. Företaget flyttar till Västerås. Och inte bara företaget. Min hund, mina två katter och självklart mitt livs kärlek följer också med. Och jag är säker på att Västerås kommer välkomna oss med öppna armar. Nu behöver inte mina kunder i Sundsvall bli oroliga. Jag försvinner inte. Ni kommer nog inte ens märka att jag bor på en annan ort. Så fort ni vill fota er familj, ert bröllop, er längtan efter ett barn eller dig själv, så kommer jag vara där. Inget kommer förändras där.

Vi vet inte ens hur snabbt flytten kommer ske. Beskedet att vi kan flytta ner kom igår. Mycket ska planeras. Packas. Lägenhet ska hittas och min lägenhet som varit mitt hem i två år ska säljas. Eller hyras ut. Vi vet inte ännu alla detaljer. Men vi vet att Västerås väntar på oss.

Och vi har en spännande höst och vinter framför oss.

2 comments
  • Jessica22 september, 2012 - 12:25

    Äntligen! Nu kan inga mil stoppa oss från att ta världen med storm 😉

  • Henrik Mill28 september, 2012 - 06:44

    Välkommen till Västerås! 🙂