Man kan ju alltid skicka flaskpost

Jag har fått blandade kommentarer om flytten till Västerås från vänner, familj och mina kunder. Min familj i Stockholm/Västerås/Hallstahammar blev nog gladast över nyheten, kanske inte helt otippat. Medan mina vänner som jag kommit nära här i Sundsvall tyckte det var en dum idé att flytta. Kanske inte helt otippad reaktion där heller. Jag har turen att få omges med fantastiska människor från både norr och söder. Och i dagens samhälle är det väldigt enkelt att få tag i mig. Om ni skulle sakna mig menar jag.

Jag nås ju på telefon, sms, facebook, twitter, instagram  (missjeniphoto), mail och ja. Om ni mot förmodan inte skulle få tag på mig på något av nämnda sätt så kan man ju alltid skicka iväg en flaskpost upp i himlen. Sen kanske det inte blir just jag som får tag på den där flaskan. Oddsen är nog relativt små för den delen. Men tanken är god.

Det var i alla fall precis det som Ilze och Erik gjorde på deras bröllopsdag i början på september. Med ett brev till den som finner flaskan att dom gärna får höra av sig till brudparet. Vem vet, kanske finner man en vän för livet?

2 comments
  • Becca1 oktober, 2012 - 01:35

    Gud vad sött !

  • Tina3 oktober, 2012 - 08:49

    Härligt att titta in här så fina bilder!
    Ha det fint
    kram Tina