King Kong på besök

Helgen var över på ett ögonblick. Ungefär som att någon knäppte med fingrarna på fredag och så helt plötsligt var det måndag igen. Ett bröllop, en workshop för mammor, ett födelsedagsfirande och en myskväll hann jag dock med innan jag rivstartade veckan med att fota två buspojkar. Fast jag tror egentligen att det var två elefanter, eller Karl Alfred, eller var det King Kong som lurade i buskarna?

Oavsett vad det nu var som jag hade framför min kamera så gav dem mig väldigt mycket energi och kramp i kinderna. Så egentligen borde jag förvarna er läsare, kramp i kinderna smittar av sig när man kollar på bilderna nedan.

3 comments
  • Becca8 oktober, 2012 - 04:43

    Klarade inte utmaningen ! 🙂

  • Johanna11 oktober, 2012 - 08:35

    Var det verkligen någon som klarade av det? Att inte le? Söta!

  • admin12 oktober, 2012 - 04:23

    haha inte vad jag har hört än så länge iaf 😀