Lyckliga stunder – Leahs nyföddporträtt

En härlig sommardag i juli fick jag höra något som fastnade i mitt huvud. Släkt och vänner var med och firade när min son fyllde 2 år. Herregud, 2 år. Vart tar dagarna vägen? För jag har hela tiden räknat dagar. Men det slog mig inte förrän den där varma dagen under min sons kalas då min mammas vännina svarade min syster på hennes fråga om hur längesen det var dem senaste sågs. ”Jag har slutat räkna dagar, jag räknar lyckliga stunder”. Orden ekade i mitt huvud och gör det fortfarande för dem träffade så rätt. Självklart är livet inte dagarna som passerar, utan dagarna vi minns. Och det är dem lyckliga stunderna som vi tar vara på och som är så värdefullt att fånga på bild. Som ett kalas med nära och kära. Som en bröllopsdag eller kärleksporträtt med din partner. Eller som när familjen blir större och ert barn kommer till världen.

Lyckliga stunder har vi många av genom livet. Se till att du bevarar dem på bästa sätt. Jag vet att när Leah kom till världen var det den lyckligaste stunden som hennes föräldrar varit med om. Och det förevigades med hennes nyföddporträtt när hon var 11 dagar gammal. Dessa bilder kommer dem alltid att ha för att minnas just den stunden. Hur vackert är inte det? Tack fina Anna och Mikael för att jag fick äran att fånga denna lyckliga stund.

leah-newborn leah-newborn2 leah-newborn3 leah-newborn4 leah-newborn5 leah-newborn6