Nyföddporträtt, Melker 8 dagar

Jag minns det som om det var igår som jag och min sambo åkte till BB efter att ha haft värkar en hel dag. På BB gick allt väldigt långsamt och såhär i efterhand minns jag inte så mycket förutom några segment här och där. Men jag har en bild i mitt huvud som jag aldrig kommer glömma. När jag såg min sambo hålla i vår son för första gången som var alldeles nyfödd. Han log och tittade mig i ögonen och orden ”det är en pojke” fyllde upp rummet. En pojke. Vår pojke. Där och då kändes det som om tiden stod still. Det var bara vi tre i hela världen. Lyckan var total. Men tiden har sedan gått i rasande fart. I sommar fyller vår pojke 2 år. Det är galet. Hur kan tiden gå så fort? Vart tar den vägen?

Sen jag började fota nyföddporträtt har det känts så självklart. Alla föräldrar har samma känsla om att tiden rusar iväg. Man glömmer bort tiden dem är små. Och under de första dagarna framför allt. Därför är en nyföddfotografering ett underbar sätt att hylla det lilla livet som kommit till världen. Välkomna ert barn med bilder som ni kommer kunna titta på och minnas precis som om det var igår. Lilla Melker är en av pojkarna som jag har fått äran att föreviga framför min kamera. Och hur söt är han inte?

melker-newborn1 melker-newborn2 melker-newborn4 melker-newborn5 melker-newborn6

1 comment
  • Johanna23 juni, 2015 - 06:13

    ❤️❤️❤️