love conquers all

Årets första bröllop satte ribban högt. Dagen innan bröllopsdagen var det grått, regnigt och disigt. Ja hela månaden hade gått i samma spår. På lördagsmorgonen när jag vaknade föll stora snöflingor ner från himlen. Och jag bara hoppades att det gjorde samma sak i Dalarna. För det var dit som jag styrde bilen. Mot Falun. Och visst spred sig vintervädret. Med råge. Förutom snö och magiska bilder så flödade kärleken under hela dagen.

Malin och Paul är två människor som välkomnar en till deras hem med öppna armar. Som visar vad kärlek verkligen är. Som visar att kärleken övervinner allt. Jag brukar komma mina brudpar nära. Det hör lite till för att kunna få en avslappnad miljö där man kan skoja, skämta och skratta tillsammans. Men med Malin och Paul kändes det som om dem var två människor som jag har känt hela livet. Dem var aldrig några främlingar. Inte ens första gången vi träffades. Det var som att kliva innanför dörrarna till en kär vän som man inte har sett på länge. Deras bröllopsdag är en dag som jag aldrig kommer glömma.

Med mig hade jag också Hans Krogh, så vi var två fotografer som fick äran att föreviga detta underbara bröllop. Tack för förtroendet Malin och Paul.

3 comments
  • Susanna i Oslo - mamma till Melwin6 februari, 2014 - 05:36

    Vilka fantastiska bilder! 🙂 Hade de vigseln, middagen och festen hemma? 🙂

  • fotograf Sanna Ek7 februari, 2014 - 12:55

    Åh! Sådär galet vackert… vill bara kolla om. Om och om igen <3

  • admin7 februari, 2014 - 01:37

    Tack 🙂 ja det hade dom, blev väldigt intimt ❤