Ett minne för livet

Det finns så många värdefulla händelser i livet som man vill spara i minnet. Vissa av dom förevigas genom kameran och hamnar i ett fotoalbum eller på väggen. Andra hamnar på en CD skiva och tas fram när tillfälle ges. Några glöms bort.

Jag själv har en stark vilja att fånga varenda ögonblick som kommer. Även fast det såklart skulle bli lite svårt. Fast ändå har jag en hel drös med bilder på Lucas när han sprattlar som en fisk i badkaret eller busar med sin pappa. När han blir ett år ska vi (har jag bestämt) låta vår lilla familj fotograferas tillsammans. Ja, för jag vill också vara med på bild och kunna visa att jag också är en del av dessa minnen som vi skapar. Det ser jag fram emot. Förutom att det är en milstolpe med att fånga Lucas första levnadsår på bild så får vi även bilder på familjen tillsammans. Något som man ofta inte har på grund av att det antingen blir mamma eller pappa som står bakom kameran.

Nu när vi går in i ett nytt år så väntar många händelserika dagar på oss. Därför tänkte jag lotta ut sex stycken presentkort. Tre stycken för nyföddfotografering och tre stycken för porträttfotografering. Det enda ni behöver göra för att delta är att beskriva ert bästa fotominne och varför ni vill vinna ett presentkort. Väntar ni tillökning i familjen så glöm inte skriva att det är just nyföddfotografering ni vill vinna! Och om ni inte redan gillar min sida på facebook så får ni gärna göra det så blir jag massa glad! Kika in här och klicka på gilla-knappen (länk).

Dela inlägget med era nära och kära så att dom också får chansen att vara med och vinna! Vinnarna meddelas den 31/1-2014.

 

 

15 comments
 • Lina13 januari, 2014 - 05:52

  Finns så många fotominnen som jag älskar med förr året, de va ju året vår familj utökades med en liten person:) vi blev 4 istället för 3!
  Skulle jag vinna presentkortet skulle jag helt klart använda de till att föreviga oss alla den 26 juli när vi gifter oss:))

 • Therese Olsson13 januari, 2014 - 06:31

  Jag hoppas att vi äntligen, efter att försökt boka några gånger, få föreviga hela familjen innan äldsta sonen inte längre bor med oss. Det är många andra saker som lockar när man fyllt 18 men vi föräldrar och syskonen på 11, 10, 4 och 1, 8 år vill gärna ha med storebror också!

 • Therese Olsson13 januari, 2014 - 06:38

  Missade ju att beskriva mitt bästa fotominne! Jag och mina syskon bestämde oss för att boka in en syskonfotografering i samband med att vår mormor skulle fylla 70 år! Vi bokade och fotograferades, presenten gavs och vi har aldrig sett vår mormor så rörd. Idag, 13 år senare, är jag otroligt glad att vi genomförde detta då vår minsta syster som skulle fyllt 24 inte lever längre. Detta kort är guld värd då detta kort är det ända kort som finns på oss alla sju syskon.

 • Erica13 januari, 2014 - 07:00

  Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en porträttfotografering tillsammans med min familj. Jag har precis gått ner 43(!!!) kg i vikt. Jag har aldrig velat vara med på kort, på väldigt många år. Nu skulle jag känna mig bekväm – och känna mig stolt över att förevigas med mina små tjejer och min man. Därför hoppas jag att jag vinner! 🙂
  Mitt bästa fotominne är när jag lyckades fånga min äldsta tjej på bild med en blombukett i handen, i ett grodperspektiv, på måfå. En häftig bild, tagen på semester i Norge, med ett härligt landskap i bakgrunden.
  Hälsningar Erica

 • Emeli14 januari, 2014 - 09:34

  Mitt bästa fotominne är turkietresan jag gjorde med mina familj förra året. Jag hade köpt min första systemkamera en vecka innan resan. Så det blev väldigt mycket bilder tagna. Underbara bilder som verkligen visar hur härligt vi hade det.

  Jag skulle vilja vinna för att få en fotografering på hela familjen. Det är alltid jag som står bakom kameran och det kan ibland kännas lite trist att aldrig finnas med på några bilder. Vi har tyvärr inte ett enda kort på hela familjen och då blev Melvin 6 månader i söndags. Så ett familjekort vore en väldigt fin vinst och vad vore inte bättre än att få den av dig som är så duktig!

 • Annika Andersson14 januari, 2014 - 09:37

  Jag skulle så gärna vilja få med alla mina guldklimpar på ett och samma kort av ett proffs. Mina fem barn är verkligen det bästa som hänt mig.
  Mitt bästa fotominne är ju egentligen nåt med barnen men väljer ändå de underbara bilderna jag lyckats ta i vackra Weisse, Österrike.

 • Lena Stridsberg14 januari, 2014 - 09:45

  Mitt absolut bästa fotominne är från när jag fick mil absolut första systemkamera i present på min 18-årsdag, jag sprang rätt ut i naturen (för det hade jag hört att man gör som proffsfotograf, haha) och tog massvis av närbilder och diverse bilder på trädkronor som blev helt fantastiskt…..dåliga! Men jag värnar om det minnet eftersom det var det första steget till min stora hobby som idag är just foto. Eftersom jag är den som alltid står bakom kameran (har otroligt svårt att släppa greppet om den även om någon annan erbjuder sig att fota) så skulle en fotografering vara helt perfekt. Jag har väl innerst inne alltid velat ta med min lilla familj på fotografering den dagen jag fick en; och nu när jag har både man och dotter så skulle jag bli överlycklig för en ”session” 😀

 • Maria Söderström14 januari, 2014 - 09:47

  Mitt bästa fotominne är min första bild på min nyfödde son. Han visar sådan styrka, kärlek o mod redan som nyfödd. Trots att han behövde hjälp med andning osv m slangar så ser man norröver detar på den bilden. Man ser bara världens finaste gåva! Jag vill vinna ett presentkort för att jag vill föreviga det vi känner just nu, nybliven familj, lyckligare än nnågonsin med vår älskade pojke, o dessutom har vi inte råd med en fotografering och har bara en halvkass kamera. <3 det är porträtt fotografering Vi vill göra 🙂

 • Ulrika Jansson14 januari, 2014 - 09:48

  Jag skulle vilja vinna för att föreviga kort på våra tre små tjejer, när jag själv ska ta kort så blir det inget bra alls. Tänk o sätta upp förstoring på väggen på våra underbara prinsessor.
  Mitt bästa foto minne är när jag var gravid med första år 2010 då en vän tog kort på gravidmagen samt bebis när hon var ute 🙂

 • mimmie cibooglu14 januari, 2014 - 10:28

  Jag har sedan flickorna föddes tagit månadsbilder på dem varje månad till de fyllt 1 årvoch sen vid 1,5osv.. När de var bebisar var de ju lätt.. Värre när de börjar röra på sig och man här hemma i vår lilla lägenhet ska få dem att sitta stilla framför de lilla skynket vi har som ”fotostudio”.. det är ju ett rent trääningspass:P .. I sommar fyller Min stora 3år och lilla Emilya fyller 1… Båda två i juli med bara 5 dagars skillnad.. Det hade varit såå kul att få vinna och få just den månadsbilden till att bli riktigt proffsigt tagen …
  Mitt bästa fotominne är faktiskt en bild på Min stora dotter Första gången hon fick se sin lillasyster.. den bilden blir jag så varm i hjärtat utav att se…

 • Susanna i Oslo - mamma till Melwin15 januari, 2014 - 10:48

  Ååh, jag vill vara med och tävla om ett presentkort! 😀

  Jag skulle vilja vinna porträttfotografering på mig och min fina familj, vi har inga sånna bilder på oss och lilleman växer så fort att jag är rädd att vi inte får till nån fotografering. Du tar jättefina bilder så det skulle vara kul att bli fotad av dig 🙂 Jag är tjejen som egentligen inte gillar att vara med på bild men nu efter att ha gått ner 30 kg sen graviditeten så känner jag mig redo och vill kunna ha fina bilder på min älskade familj framme här hemma och gärna på min blogg 🙂

  Bästa fotominnen är rätt så få men det som är starkast är faktiskt från vår bröllopsdag 21 juli 2012 🙂

  Håller mina tummar!

  (Bor ju i Oslo men vi kommer att komma till Västerås i flera omgångar så hoppas hoppas att jag kan vara med och tävla!)

 • Lina Marie Borgström15 januari, 2014 - 11:18

  Hej!

  Jag blev fotograferad av dig ifjol ”Din stund i rampljuset” Jag var väldigt nervös, men du fick mig att slappna av och ha kul. Jag tycker att du är helgrym som fotograf och jag blev så nöjd med bilderna :)Därför skulle jag nu vilja att just DU förevigar minnet av vår familj med lilla sonen Melwin <3

  Mitt bästa och viktigaste fotominne är ett svartvitt kort på min lillebror Pontus som tyvärr bara fick leva i tre månader <3

  (Jag gillar redan din sida på Facebook)

  Ha det gott! /Lina

 • Evelina Sundin25 januari, 2014 - 10:20

  Ett roligt fotominne jag har är faktiskt från The Studio i v-ås.
  Hemma hos oss är det ALLTID JAG som står bakom kameran, tar alla bilder, får be nån annan ta bara för att jag ska få vara med på nått kort iaf:) På The Studio fick jag stå framför kameran och det var riktigt kul att få bli stylad och posa 🙂
  Om jag vann skulle jag vilja vinna Nyföddfotograferingen då en liten bebis väntas komma i mitten på juli i år!
  Med vänlig hälsning Evelina

 • Helena Hansson30 januari, 2014 - 07:30

  Bästa fotominnet är nog när du filmade monstergäddan och jag blev helt hysterisk 🙂
  Skulle vara roligt med bebisfoto till hösten kanske ^^

 • Firozeh Strandberg7 februari, 2014 - 10:17

  Jag skulle så gärna vilja bli fotograferad på ett proffsigt sätt ett minne för livet i mitt 40 årskris skulle verkligen vara en dröm att vinna och bli fotograferad ( vän till magge förre detta Kollega) Hört och sett mycket gott om dig