Det som göms i snö kommer upp i tö

Mamma-ledigheten har bromsat upp företaget en aning. Det är så mycket annat som ska hinnas med. En liten bebis tar upp mycket tid. Men oj vad mycket man får tillbaka. Tiden jag spenderar med Lucas vill jag aldrig byta bort mot något i världen. Eller okej, vissa nätter skulle jag kunna byta bort utan att blicka. Men att ta från tiden med honom till att sitta vid datorn istället har inte riktigt varit prioriterat. Men nu när det har gått nästan 6 månader sedan jag fotade underbara Miltons nyföddporträtt så kände jag ändå att det var dags att ta tiden till att visa upp dem för er också. Vid fotograferingstillfället var Milton 9 dagar gammal och så underbart liten och söt och sov som en liten prins under hela fotograferingen. En riktig modell redan då!

Att föreviga deras första dagar i världen är något magiskt. Dem växer så fort.

Vill du föreviga ditt nyfödda barn? Tveka inte att kontakta mig för mer information på info@fotografmissjeni.se

3 comments
  • Victoria & Eddie1 mars, 2014 - 12:36

    Du är en jätte duktig fotograf! Alla bilder blev så bra! Våran sötaste lilla Milton! 🙂

  • Sofie5 mars, 2014 - 08:41

    Trillade in här av en slump – och har nu kikat runt och blivit jätteinspirerad av alla vackra foton. Du är väldigt duktig!

  • admin6 mars, 2014 - 05:03

    åh tack snälla 🙂 Vad glad jag blir!