Introducing; Minisessions!

Som småbarnsmamma vet jag hur ofta man önskar att dygnet hade flera timmar. Hur lite man hinner med under de timmarna som erbjuds och hur stressigt det kan vara att inte hinna med det man verkligen vill. Man jobbar 8 timmar, sen ska man hinna med fritid, egentid och tid med familjen. Och om man är föräldraledig som jag, så är tiden ännu kortare för att få till något roligt tillsammans med hela familjen. Framför allt att hitta tid till att gå till fotografen och fånga alla ögonblicken på bild!

Så därför introducerar jag nu minisessions! En fotografering där vi träffas under 30 minuter och har så barnsligt roligt tillsammans. Hela familjen, du och din gravidmage eller bara barnen. Under 30 minuter släpper vi alla måsten och all stress och bara har så himla roligt och skapar fantastiska bilder som ni kan glädjas över i flera generationer lång tid framöver. Om ni ändå ska till lekparken, jag hänger med och fotar. Om ni ändå ska ha picknick vid vattnet, jag hakar på och fotar. Om ni ändå ska ta en promenad i skogen, jag traskar bredvid er och fotar. Så fotograferingen blir som en del av er vardag och ni behöver inte tänka på någonting förutom att umgås och ha kul tillsammans.

Ni får;

– 30 minuters fotografering
– 5 högupplösta bilder
– Ett minne för livet

Pris: 1500kr

Minisessions kan endast bokas från mars – september på söndagar mellan klockan 10:00 – 19:00 samt endast i Hallstahammar, Västerås, Surahammar, Strömsholm och Kolbäck. För mer information eller för att boka in din minisession, maila info@fotografmissjeni.se så pratar vi mer!