Underbart är kort, men för evigt.

Livet handlar om upplevelser. Om relationer. Om vänner. Om familj. Om att upptäcka. Om att göra det man vill. Om nuet. Livet handlar om ögonblick som så snabbt försvinner igen. Men tack vare tekniken så kan vi hålla fast vid de ögonblick som försvinner alldeles för snabbt ifrån oss. Vi kan spara våra sköra minnen på bild. I ett album. Som vackra tavlor på väggarna i vårt hem. Där kan vi minnas dom om och om igen. I flera generationer. För evigt.

Jag fick äran att fota lilla Jamie när han var 10 dagar gammal. En liten nyfödd bebis är den händelsen som nog är den största som vi någonsin upplever i vårt liv. Men också den som försvinner snabbast. Bebisar växer så fort och på ett ögonblick har dem utvecklats till självständiga bebisar med starka viljor och personligheter. Lika fantastiskt det. Som min son, som nu är 8 månader. Som kryper, går efter möbler och går med gåstol och inte sitter still i mer än två sekunder. Vart tog min lilla nyfödda bebis vägen? Har det verkligen gått 8 månader?

Därför är en nyföddfotografering så värdefull. För då kan man alltid gå tillbaka och minnas den allra första tiden med sin älskade nyfödda bebis.

”Bilderna är fantastiska! 🙂 De går alldeles för fort och jag är otroligt glad att vi tog dom här bilderna för man glömmer så fort! Tack som tusan för ett helt strålande jobb” – Jamies mamma Lina