Let your inner beauty shine

Under mitt besök i Sundsvall fick jag träffa så många fina människor. En av dom var Linda. En glad, sprallig, energifylld kvinna. Hon erkände att hon var lite nervös. Men mest skulle det bli roligt att bli fotograferad. Det är ungefär den responsen jag brukar få höra. Man är lite nervös men samtidigt ser man fram emot att fånga en viss tid i sitt liv på bild.

Oavsett om det är på sin familj, sig själv, tillsammans med sin partner eller under sin bröllopsdag så vill jag alltid visa alla mina kunder hur vackra dom är. Både på insidan och utsidan. Med Linda var det så himla enkelt. Hon förstod direkt. Och det där leendet i hennes ögonen klev rakt in i själen på mig.

 

pst. Ni glömmer väl inte bort mors dag som närmar sig? Passa på att ge bort en fotografering till din mamma.

2 comments
  • Ulla16 maj, 2013 - 02:12

    Love your work, Miss J !!! Kram fra Ulla

  • Åsa Backman17 maj, 2013 - 07:21

    Så himla fint skrivet Jennie och jag håller med dig Linda är fantastisk! Underbara bilder! Kram Åsa