För att min mamma är den bästa

Min mamma är min idol. Min förebild. Någon jag vill likna och kunna ge samma kärlek som hon ger mig, till mitt egna barn. När mamma fyllde år i somras så gav vi, hennes döttrar, ett presentkort på en fotografering tillsammans. För det var flera år sedan vi gick till en fotograf. Jag tror jag var 14 år då. Idag är jag 27. Åren flyger förbi och man glömmer så lätt. Att ta vara på tiden tillsammans. Bara vara. Bara hänga. Samtidigt som man låter någon föreviga den dagen så att man får bilder att titta tillbaka på. Att minnas.

Mors dag närmar sig. Passa på att boka in en heldag med din mamma. Din idol. Din förebild. Och shoppa nya kläder, fixa naglarna, klipp och färga håret. För att sedan få en makeover och fotograferas tillsammans. Efter fotograferingen fortsätter ni kvällen med middag ute på stan och bara myser.

Alla mammor är värda lite vardagslyx och det blir ju bara roligare desto fler man är. Eller hur? Bokar du in en contemporary portrait-session med dig och din mamma innan 26:e maj får du 20% rabatt. Och vill du ge något fysiskt till din mamma i handen på mors dag så går det jätte bra att köpa presentcheckar på en makeover och fotografering att ge bort i mors dag present. Beställ innan 20:e maj – 2013 för att garantera att få hem presentchecken innan mors dag. Du får 20% rabatt på presentchecken (värde 2000kr). Maila info@fotografmissjeni.se för att boka in din tid med din mamma redan idag!

1 comment
  • jessicaelvira3 maj, 2013 - 03:00

    Så fina bilder och kvalitetstid med mamma är den bästa tiden. ♥