Damn, jag blir snart mamma!

Jag vet inte hur många gravidfotograferingar jag har fotat sen starten 2008, eller hur många bebisar, syskon och familjer som har stått framför min kamera. Jag har fått gosa med nyfödda små tår, fått mötas av deras nyfikna blickar och busat med underbara barn. För alla barn är just det, underbara. Man smälter när deras ögon möter ens blick, när dem kiknar av skratt för att du gör pruttljud.

Snart ska jag få en egen liten människa i mitt liv. En bebis. En blandning av mig och min fästman. Det närmar sig nu och jag har nog inte insett ännu att det faktiskt är vårt barn som ligger och buffar i magen. Det känns så overkligt men samtidigt längtar vi. Sommaren kommer därför gå åt till att lära känna den här nya personen. Vem är du? Vilka egenskaper bär du på? Är du lik mig eller din pappa? Jag kan tänka mig att det kommer ta lite tid att lära känna varandra. Språket kan bli lite svårt att tyda i början. Därför kommer vi behöva lite tid tillsammans och det är där det fina ordet ”mammaledig” kommer in i bilden.

Som egen företagare som älskar sitt jobb är det svårt att smaka på ordet ”ledig”. Men ”mammaledig” klingar lite bättre. Det känns spännande. Nervöst. Roligt. Men även om jag ser fram emot att vara just mammaledig och lära känna den här nya personen så kommer jag att ta emot några enstaka bokningar under sommaren. Men enbart på helger och bara några få. Så vill du föreviga din fina familj i sommar hos mig, så passa på att boka in din tid redan nu. Maila info@fotografmissjeni.se för att boka din tid. Jag ser fram emot att träffa dig och din familj! Fram till 15:e juni jobbar jag på som vanligt.

Nedan ser ni bilder från min och min sambos egna gravidfotografering. Fotade av fina Sanna Ek i Eskilstuna. Damn, jag blir snart mamma!

Foton: Sanna Ek

 

3 comments
 • jessicaelvira31 maj, 2013 - 12:21

  Heeelt overkligt att ni kommer få en bäbis! Jag kommer börja gråta när jag ser lillskrutten. Be prepared.

 • Ulla Jensen31 maj, 2013 - 12:50

  How beautiful photographs of you and your man, Jenni. You look fantastic – and happy !
  Hope your maternity leave will not be toooo long, otherwise we’ll be missing your beautiful photography to much !
  best wishes
  Ulla

 • admin31 maj, 2013 - 12:55

  Thank you so much Ulla! ♥