Kvinnor kan!

Idag firar vi Internationella kvinnodagen. Oavsett om vi håller kvar vid den politiska bakgrunden till dagens uppkomst eller om vi bara vill uppvakta någon speciell kvinna idag. Idag handlar det i vilket fall om oss kvinnor!

Jag har på senare tid fått allt fler kvinnliga förebilder inom fotobranschen. Både utomlands och här i vårt fina land. Någon jag framför allt vill framföra extra kärlek och styrka till som finns utanför Sverige är Sue Bryce som visar att man kan lyckas med små medel. Hon tror på sig själv, på sitt jobb hon lägger ner och hon har lyckas bygga ett framgångsrikt företag.

Tillbaka i Sverige har vi Anna Roström som med sitt hjärta, sin härliga personlighet och talang skapar fantastiska förutsättningar för sitt företag. Hon är en stor förebild och när man har träffat henne så kan man inte göra annat än att älska henne.

Och till sist vill jag självklart framföra min största idol, min främste förebild. Min underbara mamma. Hur klyschigt det än kan låta så vore jag ingenting utan henne. Efter att ha uppfostrat sex barn, ställer hon upp för oss alla när som helst vi behöver, utan att blinka. Hon driver ett framgångsrikt företag och lyckas i allt hon tar sig för. Inget är för svårt och inga hinder är för höga. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar min mamma. Och idag tillbringar jag just den här dagen med henne.

Vilken kvinna vill du hylla idag?

På bilden ser ni mig tillsammans med mina systrar och mamma i mitten.