Bröllopsfotografering med Anna Roström

Jag tillbringade förra veckan i Stockholm och en av mina sysslor där nere var en av höjdpunkterna man har som bröllopsfotograf. Att få följa med en annan bröllopsfotograf under en fotografering. Och inte vem som helst. Jag fick följa med Anna Roström på smallpigart.

Det var helt underbart att få se henne in action. Att få lära av eliten, så att säga. Förutom att vara en underbar fotograf så har Anna en sprudlande personlighet som man bara älskar. Och den smittar av sig. Efter att vi skiljdes åt så hade jag fortfarande ett stort leende på läpparna som satt kvar resten av kvällen.

Tack Anna för att jag fick lära mig av dig, för att jag fick lära mig grisspråket och för att jag fick vara din assistent. Självklart riktar jag också ett tag till det vackra brudparet för att jag fick vara en liten del av er stora dag!

Förresten så är det Annas födelsedag idag! Så stort grattis på din dag!!!

1 comment
  • Martin26 mars, 2012 - 06:25

    Stiligt!
    Kul att se lite behind-the-scenes-bilder.
    Bra toner. Kör hårt!
    /Martin