som en dröm

Det finns många tillfällen då jag skriker ut en stor glädje för mig själv; ”YES!!! Där satt den!!!!”

Ungefär som när jag tog studenten, springandes ut genom skolans dörrar för sista gången. Eller som dagen då jag tog mitt körkort och körde mammas bil utan att någon satt bredvid och talade om för mig vad jag skulle göra. När jag gjorde min första tatuering och fick mitt första heltidsjobb. Dagen då jag fotade mitt första bröllop och så igår, när vi hade fotat klart Teas morgongåvabilder a´la glamor.

Det var som att fota en dröm. Varje klick gav mig ett glädjetjut inombords och många gånger även i form av underliga pip som kan liknas vid ljudet av en hungrig fågelunge. Dorion Chang från Salong Barock sminkade och fixade Teas hår. Hon blev vacker som en dag och kameran älskade henne. Jag väntade många gånger på att någon skulle nypa mig i armen och jag skulle vakna ur min dröm. Men det var verklighet. Efteråt kunde jag bara känna; ”YES!!!! Där satt den!!!!”

Tea. I love you. Dorion. I love you too.

Foton: Fotograf MissJeni (Jag)
Smink & hår: Dorion Chang på Salong Barock
Modell: Tea Time
Location: Paradvåningen

Vill du boka in din egna morgongåva fotografering? Kanske överraska din partner eller boosta dig själv med lite vardagslyx! Mer information hittar ni här.

 

15 comments
 • Benny Ortosson13 mars, 2012 - 05:22

  Underbart vackra bilder Jennie! Fint jobbat med regi och ljus!

 • Johanna13 mars, 2012 - 05:42

  Shit, imponerande bilder 🙂
  Tycker dom blev som bäst i färg.

 • Emelie Ohlsson13 mars, 2012 - 05:51

  JÄÄÄKLARS vilka bilder! Du har blivit så himla himla duktig! Du var förstås duktig innan också men detta är en helt annan klass, grymt jobbat! Heja dig!

 • helena kyrk13 mars, 2012 - 05:56

  Herremin je och alla norrländska schuuup jag kan komma på du är ju så magiskt duktig och blir helt gråtfärdigt glad att jag får lov att vara din vän och inspireras av dig som fotograf TACK Jennie *kärlek*

 • Gryyyyymma bilder, heja dig!!

 • Izabelle13 mars, 2012 - 06:26

  WOW! Syndigt, coolt, vågat & vackert!

 • YourCloset13 mars, 2012 - 07:01

  Så läckert!! Så kul och se!

 • Karolina13 mars, 2012 - 08:10

  WOW!!! Helt fantastiska och magiskt vackra!!!
  Jag är grymt imponerad!!!
  Och tjejen – såå vacker och vilken underbar hårfärg!!!
  YOU GO GIRL!!!!!

 • Ramnäs-Eve13 mars, 2012 - 08:46

  Helt UNDERBARA bilder!

 • Anneli - A'la Foto13 mars, 2012 - 09:58

  Jennie: Detta är helt fantastiskt! Jag läser din beskrivning av känslan och jag känner igen den och känner pirret i magen av lycka!! Och det syns på det som kom ur detta samarbete!
  Jag älskar färger men tycker att du fått fram en fantastiskt fin svartvit ton i dessa bilder! Och så ser jag att hon är så otroligt vackert rödhårig och då blir jag alldeles lycklig i magen av färgbilderna, som du också har en superfin ton i! Hon är verkligen supervacker och det är bilderna också. Helt klart det bästa jag sett från dig och faktiskt det bästa jag sett på väldigt VÄLDIGT länge (om någonsin) av denna typ av fotografering (budoir)!!

  Grattis Jennie!! TOKLÄCKERT!!! :O)))

 • Malin Björkholm14 mars, 2012 - 04:57

  Så fina bilder. Underbart ljus. Älskar verkligen bilderna med fötterna.

 • Fotograf MissJeni14 mars, 2012 - 05:23

  TUSEN TACK alla ni för era fantastiska kommentarer. Det värmer så i hjärtat! ♥

 • Becca15 mars, 2012 - 09:13

  Wow, Wow, Wow! Grymt snyggt !

 • Justiss16 mars, 2012 - 12:04

  Wow.
  I saw your comment from Sue Bryce’s blog. Had to come take a look.
  Gorgeous imagery!!!!!!!!

 • Ulla16 mars, 2012 - 12:52

  Det er nogle MEGET, MEGET flotte billeder Jeni !!!! Kram