Hon friade – han sa ja!

Maria skickade in sin berättelse om hur hon och hennes blivande man Jesper har svårt att sätta datum på viktiga händelser i deras förhållande. Och förlovningen var en av dem. Maria tyckte att hon hade frågat förut, medan Jesper trodde att det var han som frågade. Så den 29:e februari bestämde sig Maria för att nu skulle det ske på riktigt!

Här är ett utdrag från hennes berättelse;

Jag hade köpt en döskalle ring i en automat på ica. Denna fick
han av mig, som förlovningsring den 31 okt. Och dagen efter, den 1/11
2011, fick jag en ring. Jesper hade köpt en ring med en fjäril på, också
den i automaten på ica!

Familj och vänner tog inte vår förlovning helt seriöst med våra fina
leksaksringar. För att göra en annan historia kort, har vi nu mina
föräldrars ringar på våra resp. ringfingar. Datum för denna ”riktiga”
förlovning finns inte.

Häromdagen satt vi vid kvällsmaten och pratade och jag minns det som
att jag friade till honom när han fick döskalle ringen. Men vi blev
osäkra, sa jag ”bara”: -Vill du förlova dig med mig??

När jag läste att det idag är den enda ”riktiga” dagen som kvinnorna
får fria. Kände jag: -Nu ska det ske på riktigt!!

Jag har ledig em. Det får bli att snabb-planera något kul och
minnesvärt! Köpa fina rosor, min älskling älskar lakrits, så inköp av
den bästa sorten lakrits får det bli och med en redan fullt inplanerad
kväll, så får det bli en överraskning. Med ett sms om att vi ska ses på
en fin plats, i månens sken – kommer på något bra under eftermiddagen.
Vi ska vigas i en underbar park/trädgård här i Kalmar. Utanför de nu
vinterstängda portarna får det bli!

Nu hög tid att kila iväg!

Jag satt med ett leende på läpparna under tiden jag läste hennes berättelse. Att kärleken kan vara så förvirrande, så spontan, så oplanerad, så romantisk, så enkel och härlig gjorde att det var dom som vann en kärleksfotografering! Det ska bli väldigt kul att få träffa detta par och att få föreviga deras kärlek till varandra.

Stort grattis Maria och Jesper till er förlovning, på riktigt! ♥