Brudarnas dag, vinn en kärleksfotografering!

Skottår. Även känd som dagen då vi tjejer får fria till våra män.

Även om vi lever i en modern värld där det inte är så konstigt att tjejer friar till sina blivande även under resten av året så är det ändå något speciellt som gör att den här dagen hänger kvar i alla fall. Kanske bara för att den inträffar var fjärde år? Kanske för att det finns många som planerar att fria just idag?

Jag vet inte.

Men jag är nyfiken. Så ni som tar steget idag och friar till er partner. Eller ni tjejer som friade någon annan dag. Berätta! Varför valde ni just den dagen, eller varför just idag? Är det någon skillnad om man följer traditionerna eller tiden? Hur gjorde ni och vad hände? Dela gärna med er av era berättelser, antingen via mail till info@fotografmissjeni.se eller här som en kommentar. Även ni tjejer som funderar på att fria men inte gjort det än får delta, beskriv hur ni skulle göra i så fall.

Av alla som skickar in så kommer en av er vinna en kärleksfotografering (värde 3000kr), där vi fotar dig och din partner tillsammans för att fira just kärleken.

För att delta, gör såhär:

  1. Dela med dig av din berättelse antingen här i en kommentar där du kan vara anonym om du ska fria idag, glöm inte lämna din mailadress bara! Eller skicka ett mail på info@fotografmissjeni.se
  2. I slutet av din berättelse, skriv varför ni vill vinna en kärleksfotografering.
  3. Klicka på gillaknappen längst ner i inlägget för att dela på facebook

Du är nu med och tävlar om en in-love fotografering! Lycka till! ♥ Jag drar en vinnare imorgon 1:a mars!