Gravidporträtt i Sundsvall

Att föreviga sin längtan efter ett barn med vackra och personliga gravidporträtt är ett perfekt sätt att få se tillbaka och minnas tiden innan en ny resa påbörjas. Bilder som kommer följa er som föräldrar men även ert barn i framtiden. En härlig sommarkväll i Juni åkte jag ut på landet strax utanför Sundsvall för att träffa Bella. Vi hade planerat Bellas gravidporträtt innan själva fotograferingen och hon hade en önskan om att få fina bilder i motljus. Jag brukar alltid kolla ut platsen vi kommit överens om några dagar innan fotograferingen för att se hur ljuset ligger ungefär den tiden som vi kommer fotografera. På så sätt får vi de bästa förutsättningarna för att få de bilder vi vill ha. Eftersom jag fotar utomhus är vädret även en viktig faktor att ta hänsyn till. Den här kvällen var vädergudarna på vår sida. Några få moln som gav oss skugga när vi behövde den och ett magiskt motljus.

Bella hade valt ut tre olika outfits och vi hade tillsammans några dagar tidigare kollat ut vilka platser som skulle passa. Vi valde att hålla till där Bella och hennes sambo bor för att på så sätt få med startskottet för deras nya resa i deras nya hus som de nyligen köpt ute på landet.

Jag planerar noga varje gravidfotografering för att ge er det bästa minnena av er resa. Självklart kan den göras tillsammans med sin partner också om man önskar. Det finns även möjlighet att låna klänningar för den som vill det. Läs gärna mer om hur en gravidfotografering hos mig går till genom att klicka här >>

Tack Bella för förtroendet att få föreviga dina gravidporträtt.