Bröllopsfilm – Intimt bröllop i Åre

En bröllopsfilm fångar er dag precis som den är. Det är en investering ni gör för att kunna njuta av bröllopsdagen utan att behöva oroa er över att glömma bort något från er stora dag. Jag är både videograf och fotograf och erbjuder färdiga paket med både foto och film så att ni slipper leta på flera ställen om ni önskar investera i båda delarna. Det finns inget bättre än att kunna titta tillbaka och minnas precis allt från dagen då ni gifte er och firade kärleken inför era nära och kära.

Vid bokning av ett paket med både fotograf och videograf så samarbetar jag alltid med en kollega i branschen så vi är två fotografer på plats. Den ena fokuserar på film och den andra på fotograferingen. På så sätt behöver ni inte vara rädd för att några ögonblick eller speciella stunder inte kommer med. När Andrea och Teo kontaktade mig för att boka just ett sådant paket och berättade att deras vigsel skulle äga rum på toppen av Åreskutan så gjorde mitt hjärta en dubbelvolt.

Jag älskar naturen och Åreskutan är den perfekta platsen som bjuder på fantastiska vyer. Behöver jag säga att det var ett bröllop helt i min smak? Med mig hade jag Maria Eberfors som var min högra hand under dagen och fotograferade medan jag fokuserade på filmningen. Under förberedelserna delade vi upp oss och samarbetet var riktigt smidigt under hela dagen. Och vilken dag det blev.

Inga knott kunde störa glädjen och kärleken som fyllde hela omgivningen. När himlen öppnade sig precis när vigseln började på Åreskutans topp var det ingen som brydde sig. Allt vi såg var Andrea och Teos starka kärlek som värmde rakt in i hjärtat. Och där behåller jag deras minnen från dagen. Jag är så tacksam över att fått lära känna dem båda och att just jag och Maria fick förtroendet att föreviga deras bröllopsdag. Och deras ord efter att de fått se deras bröllopsfilm gjorde mig varm i hjärtat.

”Tack för en superfin film och ett kalasbra jobb med allt! Vi är som vi nämnt väldigt nöjda med allt du har presenterat och du har varit jättehärlig att ha och göra med, så tack tack tack till dig!”

– Andrea & Teo

Går ni och planerar bröllop för 2022 eller 2023 så tveka inte att kontakta mig om ni gillar det ni ser. Se tidigare bröllopsfilmer och läs mer om hur jag jobbar genom att klicka här >>