Familjefotografering i Stockholm ett kärt återseende

Ett nytt år är här och med det infinner sig alltid känslan av en nystart. För min del känns det rimligt att på nytt försöka få liv i den här bloggen. Jag får erkänna att jag är väldigt dålig på att uppdatera både hemsidan, bloggen och sociala medier med bilder från alla härliga fotograferingar jag för förtroende för att föreviga som familjefotografering, bröllop, dop, konfirmation, företag och porträttfotograferingar. Men med livspusslet som insats så blir det lätt att viktigare saker får ta plats, såsom att ge mina kunder en oförglömlig upplevelse och fina minnen att se tillbaka på år efter år. Och när jag dessutom får äran att följa mina kunder genom livet så blir jag extra tacksam över att det jag gör betyder något.

Familjen Gidmark i Stockholm är ett underbart exempel på det. I höstas fick jag åter igen träffa dem för en familjefotografering. Jag har fått följa dem genom livet sedan deras son var 6 månader. Det blev ett väldigt härligt möte när jag för femte gången blev välkomnad med öppna armar av dem i deras hem. Den här gången hade en ny familjemedlem flyttat in och hennes lurviga päls och oändliga energi charmade både kameran och mig direkt. Självklart får alla i medlemmar i familjen vara med under fotograferingen.

En fotografering med mig innebär ofta väldigt mycket bus och lek. Detta för att det är mycket roligare att fånga barnen precis som dem är. Jag jobbar med att fånga ögonblick och då är det just vardagslivet så som det är som tar fram de bästa ögonblicken. Barnen får utmaningar och tävlingar att göra och rätt var det är så glömmer man bort att jag har en kamera med mig och vi har väldigt roligt tillsammans.

Vill du också boka in en familjefotografering så läs gärna mer om hur det går till genom att klicka här.