Tips för att göra en egen fotovägg

En fotovägg med personliga porträtt eller unika fine art prints ger hemmet personlighet. Har du en eller flera tomma väggar som du vill fylla med en fotovägg så kommer här 8 tips som kan vara bra att veta innan du sätter igång.

1) Mät väggen du vill använda så du vet vilka mått du har att jobba med.
2) Beställ hem fine art prints som du gillar eller boka in en familjefotografering hos mig och gör en fotovägg av bilderna från fotograferingen. Det blir ett fint minne att kunna se på varje dag. Läs mer om hur en fotografering hos mig går till här >>
3) Variera stora och små tavlor
4) Variera stående och liggande format
4) Håll dig till en färgpalett på samtliga bilder, som i bilden nedan där alla har lite mörkare och dovare nyanser, så blir det enhetligt även om motiven skiljer sig åt.
5) Om du vill blanda färg och svartvita bilder, ser till att de svartvita har samma ton som övriga bilder.
6) Välj en vägg som inte har direkt solljus på sig för att undvika att bilderna bleknar
7) Variera gärna olika motiv som detaljbilder, människor och natur för att skapa liv och rörelse.
8) Stanna upp varje dag för att titta på och njuta av din fotovägg 😍

Lycka till!

Fotovägg med 8 fine art prints

I våras öppnade jag webbutiken www.duedonne.se tillsammans med min vän och kollega Dorion på Salong Barock. Där hittar du bland annat mina fine art prints, men även accessoarer och smink- och hårprodukter. Har du inte redan kikat in i vårt sortiment så är du varmt välkommen och vi hoppas att du hittar något du gillar. Har du redan handlat där så blir vi jätte glada om du vill lämna en recension på produkternas sida, det hjälper oss att ta fram ett sortiment som du som kund vill ha.