Gravidfotografering på vintern i Sundsvall

Naturen bjuder oss på vackra miljöer året om. Därför är naturen min studio oavsett årstid. Att göra en gravidfotografering på vintern kan komma med en viss oro från dig som kund. Framför allt när det kommer till minusgraderna. Men oroa dig inte. Jag har med mig filtar, värmepåsar, renfäll och varm choklad som hjälper till att hålla dig varm. Vi håller till i skogen, på stranden eller på en annan plats som vi tillsammans kommer överens om och tar värmepauser så ofta du vill. Jag ger alltid förslag på fina ställen där jag vet att ljuset är bra och att vi får ta del av de vackra vinterlandskap som vi har, men har du egna önskemål är dessa givetvis välkomna.

I slutet på November träffade jag Madde som väntar sitt tredje barn. Hon är också en väldigt duktig fotograf och det är alltid lika kul att få äran att fota en branschkollega. Det hade precis kommit en hel del snö bara dagarna innan vår fotografering. Snön låg kvar på träden och gav oss en vacker miljö att fota i. Det är väldigt tacksamt när moder jord ger oss de bästa förutsättningarna för en gravidfotografering. I början kan det kännas kallt men så fort vi kommer igång och börjar fota så får jag ofta höra att man glömmer bort minusgraderna då vi har så roligt tillsammans.

När jag och Madde planerade inför fotograferingen pratade vi om olika ställen som kunde passa. Vi kom vi fram till att skogen fick bli första platsen eftersom det alltid är mest snö där. Sedan fick jag veta att Madde älskar björkar. Och jag visste den perfekta platsen med björkar som låg alldeles i närheten av skogen vi skulle till. Så vi stannade till på hemvägen för att ta några bilder där också och det var en himla tur det. Herregud vad fina bilder vi fick. För mig är det viktigt att få in personlighet i bilderna som även speglar dig. Och här blev det en fullträff.

Men wow Jennie!! Så himla fint! Orkar inte 😭 Tusen tack för hjälpen med att föreviga magen. Så otroligt värdefullt och du är så duktig ❤️❤️

Madde om sina gravidbilder

En annan fråga som ofta dyker upp inför en gravidfotografering är vad man ska ha på sig. Även Madde frågade detta och undrade om jag hade något hon kunde ha. Jag har ett utbud av klänningar och kjolar i olika färger och modeller som du får låna om du vill. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och vill du hellre använda egna kläder så går det självklart lika bra. Madde valde att låna två klänningar och kombinera dem tillsammans så det blev som en längre klänning.

Hos mig finns det bara möjligheter till hur du vill göra med din gravidfotografering. Jag finns här som ditt bollplank för att ge dig en upplevelse du alltid kommer ha med dig och bilder för livet. Stort tack Madde för att jag fick äran att fota en gravidfotografering på vintern med dig.

Vill du också boka in en gravidfotografering hos mig? Klicka dig vidare här för att läsa mer >>