En gravidfotografering i Stockholm

Hanna och Andreas skulle bli föräldrar för första gången och ville föreviga graviditeten med en fotografering. Vi möttes vid en strand i Stockholm en härlig sommardag i Juli 2019. Snart ett år har gått och Hanna och Andreas har haft fullt upp med sina tvillingdöttrar. Ja, för det var 2 stycken bebisar som låg i magen den där dagen vid stranden. Inte nog med att de skulle bli föräldrar för första gången, så väntade även kärlek i dubbel bemärkelse.

Jag har själv en tvillingsyster och trots att jag har fotat gravida sedan 2008 så var detta första gången som jag fotade blivande föräldrar som väntade tvillingar. Jag är även bekant med Hanna och Andreas så att få vara med och föreviga detta minne i livet med en gravidfotografering kändes såklart lite extra speciellt.

Tack fina Hanna och Andreas för ert förtroende.

När ni bokar in en fotografering hos mig så bokar ni en upplevelse. Jag lägger mycket fokus på att fånga er som personer och få fram er kärlek på bild, precis som ni är. Jag kommer inte be er att titta in i kameran och le, men jag kommer däremot få er att skratta så ni får ont i magen, pussas och kramas (med varandra, jag håller mig på avstånd) och vi kommer få naturliga bilder som speglar just er.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta mig eller klicka på länken nedan för att läsa mer om hur en gravidfotografering hos mig går till.

Boka in en gravidfotografering >>