Marknadsför ditt företag med film

Film blir allt mer en viktig spelare i marknadsföringen för att nå ut genom bruset. Visa upp ditt företag, dina produkter eller dig själv på ett snabbt och effektivt sätt. En bra företagsfilm är kort och koncist och fångar dina kunders uppmärksamhet direkt.

Förutom att jag fotar och filmar för privatpersoner så jobbar jag även med företag, både med att skapa korta filmer anpassade för sociala medier eller längre filmer som en del av en presentation för ditt företag. Filmer blir allt mer en självklarhet i marknadsföringen för att nå ut till nya potentiella kunder och skapa långvariga relationer med befintliga.

Behöver ditt företag hjälp med att synas? Tveka inte att kontakta mig för att få en offert. Vi går sedan tillsammans igenom vad ni vill nå ut med och jag anpassar innehållet och formatet efter vilka kanaler och vilken målgrupp ni riktar er mot. Tillsammans skapar vi en film som visar upp ert företag på bästa sätt.

Här nedan är ett exempel på hur en företagsfilm kan se ut när det kommer till produktvisning. Filmen som är gjord till Salong Barock visar hur man använder en av deras nya produkter.