En unik person med unika smycken

Det är inte ofta som man träffar människor där det bara säger klick direkt. Som tänker som man själv gör. Som lever efter samma passion som man själv gör. Som vill göra något annorlunda. Något unikt. Som ingen annan gör. När jag träffade Åsa, som driver företaget Alti, på bröllopsmässan tidigare i år och fick se hennes smycken för första gången blev jag såld direkt. Det liknande ingen annans smycken. Unika. Personliga och alldeles, alldeles underbara. Därför blev jag så otroligt glad när vi bestämde oss för att inleda ett samarbete.

Vi åkte ut till Alnö en väldigt dimmig torsdag för att ta några fina bilder. Bilder som beskriver Åsa och hennes smycken. Klippor, hav och svanar passade perfekt. Solen bestämde sig tillslut för att bjuda in sig själv till att hänga med oss. Inget vi hade något emot. Vi satt därute på klipporna och bara var.

Varje halsband, varje ring, varje armband får sin unika tuch. Du kan även designa ditt alldeles egna smycke. Precis som du vill ha det. Oavsett vad du gillar så finns det något för alla. Och anger ni dessutom koden ALTIJENI så får ni 20% rabatt på er beställning.

3 comments
  • Lasse17 april, 2012 - 05:06

    Jättefina bilder på en sprudlande tjej !

  • Åsa17 april, 2012 - 05:59

    Tack Jennie för att du fick fram det bästa hos mig den här dagen! Det handlar om att ha en riktigt duktig fotograf, och det har jag nu! KRAM!!!

  • Kristina17 april, 2012 - 06:35

    Snygga bilder verkligen på en bildskön tjej, wow Åsa och wow Jennie 🙂