Föreläsare på Mittuniversitetet

Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att besöka Mittuniversitetet. Anledningen till att jag flyttade till Sundsvall från första början. Då jag 2007 kom hit för att påbörja det tre-åriga programmet information och PR. Första året under vårterminen jobbade vi med ett projekt som heter Communicare. Där branschfolk möter branschfolk och lyssnar på spännande föreläsningar. Jag minns hur mycket jobb det var med Communicare. Hur kul vi hade det och hur stressigt det var.

Idag träffade jag 8 personer som går information och PR, som jobbar med Communicare och som verkar ha underbart roligt tillsammans. Jag var där med dom idag. Men inte för att lära mig, utan för att lära dom. Grundläggande porträttfotografering stod på agendan. Hörde ni. Jag som lärare. Det var konstigt. Men så otroligt kul. Tiden gick så snabbt att fyra timmar lika gärna kändes som en. Det var som en resa bak i tiden fast jag stod och pratade istället för att lyssna. Underligt. Underbart.

Tänk att jag får chans att lära andra.

Att sedan få höra att jag borde bli lärare. Det är nog det bästa omdömet man kan få. Låt mig göra det igen!

1 comment
  • YourCloset16 april, 2012 - 06:11

    Så kul och höra! Hejja dig!